Gönderen Konu: ve benden denemeler 1..........YORUM YAPIN LÜTFENNNN  (Okunma sayısı 493 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

01 Kasım 2010, 10:46:22
  • Moderatör
  • *
  • Aldığı Teşekkürler: 2437
  • Cinsiyetiniz: Bayan
  • Yaşadığınız Şehir: Zonguldak
BİR GÜN GİTTİN
VE BEN
SONUNDA SENDE BİTTİM
VE SEN
SADECE YALANDIN BENDE

SENDEN SONRA HEP ACIYDI HAYAT
GÜN GELDİ AĞLADIM GÜN GELDİ GÖZYAŞLARIM İÇİME AKTI
VE SEN
HEP UZAKTIN BANA

AŞK TUTSAKTI BENDE
ADI HEP YASAKTI BENDE
VE SEN GİTTİN
TUTSAKLIK BİTTİ....

Cok guzel bir deyis vardir Van'da: " Basim Suphan Dagidir"... Dusunce deryasina dalan, efkar nobetine tutulmus insana soruldugunda bu cevabi alirsiniz.. Bilirler dertli insanin halini... Nasil da benzer Suphan'a! Tipki Suphan'in dort mevsim tepesinde dolanan bulutlar gibi dert, tasa ugradi mi bir insana yaz kis demeden birakmaz... Sarar da sarar... Bugunlerde ne zaman icime baksam hep ayni deyis yankilaniyor ruhumda ve diyorum ki " Ruhum Suphan Dagidir"...

12 Kasım 2010, 11:40:32
Yanıtla #1
  • Moderatör
  • *
  • Aldığı Teşekkürler: 806
AŞK TUTSAKTI BENDE
ADI HEP YASAKTI BENDE
VE SEN GİTTİN
TUTSAKLIK BİTTİ....

güzel olmuş

16 Kasım 2010, 15:01:24
Yanıtla #2
  • Moderatör
  • *
  • Aldığı Teşekkürler: 2437
  • Cinsiyetiniz: Bayan
  • Yaşadığınız Şehir: Zonguldak

Cok guzel bir deyis vardir Van'da: " Basim Suphan Dagidir"... Dusunce deryasina dalan, efkar nobetine tutulmus insana soruldugunda bu cevabi alirsiniz.. Bilirler dertli insanin halini... Nasil da benzer Suphan'a! Tipki Suphan'in dort mevsim tepesinde dolanan bulutlar gibi dert, tasa ugradi mi bir insana yaz kis demeden birakmaz... Sarar da sarar... Bugunlerde ne zaman icime baksam hep ayni deyis yankilaniyor ruhumda ve diyorum ki " Ruhum Suphan Dagidir"...

Seo4Smf Tagleri: yorum benden yapin denemeler ltfennnn